Wednesday 12th August 2020,
Bouwonderneming Tjeerdsma
Nieuws

Samenwerking Tjeerdsma bouwonderneming met Janijko

Samenwerking Tjeerdsma bouwonderneming met Janijko

Sinds 2010 verricht Tjeerdsma Bouwonderneming met grote regelmaat badkamer / toilet renovatie. Dit veelal in samenwerking met Janijko te Surhuisterveen en Tegels & Sanitair Janijko Joure. Deze combinatie wordt door klanten als zeer prettig ervaren, omdat er maar twee partijen betrokken zijn bij het hele proces.

Voor ons als uitvoerende partij is het prettig om u als opdrachtgever naar een betrouwbare partner door te verwijzen voor het uitzoeken van kwaliteit tegels en sanitair. Tevens is het mogelijk om uw badkamer , voor zowel nieuwbouw als renovatie situatie, in 3-D te bekijken bij Janijko.

Met onze vaste kern onderaannemers zorgen wij voor het realiseren van uw badkamer / toilet in zowel nieuwbouw als renovatie situatie. Omdat wij ruime ervaring hebben in verbouw / renovatie is het voor u als opdrachtgever prettig wanneer er bijvoorbeeld, een dakkapel of uitbreiding van uw badkamer nodig is, temaken heeft met
de juiste partij.

Like this Article? Share it!

Leave A Response